Lidl inaugurează două magazine noi, în Reșița și Galați

Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea a două unități în Reșița și Galați, pe data de 3 octombrie. Noul Lidl Reșița este situat pe Bulevardul Republicii, Nr. 100 și dispune de stație de încărcare pentru mașini electrice. Magazinul Lidl Galați este situat pe Bulevardul Henri Coandă, Nr. 2.

Fiecare magazin are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 mp. Lidl Reșita dispune de peste 90 de locuri de parcare, iar Lidl Galați, de peste 130. Odată cu deschiderea acestor magazine, se vor crea aproximativ 20 noi locuri de muncă în fiecare dintre cele două orașe. Orarul de funcționare a ambelor magazine va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminica între 8:00 și 20:00.

Deschiderea noilor magazine îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. În ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

- Publicitate -

Trăiește în confort și eleganță aproape de munte. Descoperă apartamente exclusiviste și casele de lux integrate în peisajul montan

Cum te-ai simți dacă ai începe fiecare zi respirând aerul curat de munte de pe terasa locuinței tale? Acest...

Cum funcționează PENNY Iuliu Maniu, primul magazin autonom al rețelei

PENNY deschide în 29 mai, la București, primul magazin autonom, în care articolele sunt scanate automat, prin intermediul unui...