Lidl extinde rețeaua cu trei magazine noi în Alba Iulia, Brăila și Focșani

Lidl va inaugura trei noi magazine pe data de 17 decembrie în Alba Iulia, Brăila și Focșani. Toate cele trei unități dispun de stație de încărcare pentru automobilele electrice.

Lidl Alba Iulia este situat pe Strada Republicii, Nr. 1, Lidl Brăila este situat pe Calea Călărașilor, Nr. 333 A, iar Lidl Focșani se află pe Strada Bîrsei, Nr. 15.

În urma inaugurării noului magazin Lidl din Alba Iulia, vor fi create 24 de noi locuri de muncă, iar în noile magazine Lidl deschise în Brăila și Focșani vor lucra 20 de angajați. Toate cele trei magazine nou inaugurate dispun de o suprafață de vânzare de peste 1.300 mp.

Magazinul Lidl Alba Iulia are peste 150 de locuri de parcare, Lidl Brăila are peste 90 de locuri de parcare, iar Lidl Focșani este prevăzută cu peste 130 de locuri de parcare.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...