Lidl a deschis unități noi la Constanța și Tulcea

Lidl a inaugurat două magazine, în data de 21 decembrie. Noile unități s-au deschis în Constanța, pe Șoseaua Mangaliei, Nr. 165 și în Tulcea, pe Strada Victoriei, Nr. 99. Astfel, Lidl încheie anul calendaristic cu o rețea de 220 de magazine la nivel național. Odată cu deschiderea fiecărui magazin, vor fi create aproximativ 20 de noi locuri de muncă.

Cele două magazine Lidl din Constanța și Tulcea au fost construite după un concept care le oferă clienților o experiență de cumpărături îmbunătățită, un mediu de lucru care să răspundă și mai bine nevoilor angajaților, dar și pentru a fi sustenabil în ceea ce privește protecția mediului. Acestea sunt realizate conform celor mai noi standarde de sustenabilitate și eficiență energetică, iar în cadrul procesului de execuție au fost folosite soluții și tehnologii moderne.

Lidl Constanța va cuprinde o serie de îmbunătățiri în ceea ce privește design-ul, printre care acoperișul mai înalt. Pentru economisirea de energie, unitatea dispune de un sistem de iluminat cu LED, ce are senzor de prezență. Magazinul deschis pe 21 decembrie va avea o suprafață de vânzare de 1.424 m² și aproape 100 de locuri de parcare.

Lidl Tulcea este construită după un concept inedit, adaptat zonelor urbane aglomerate, fiind primul magazin Lidl supraetajat din oraș și al treilea din România, după cele două unități din București și Pitești. Astfel, parterul este destinat locurilor de parcare, iar etajul este alocat spațiului comercial, unde accesul clienților se va face cu liftul. Magazinul va avea o suprafață de 1.354 m2 și 136 de locuri de parcare, dintre care 123 sunt situate la parter.

Astfel, alături de noul sediu central Lidl din București și de cel de-al patrulea magazin Lidl recent deschis în Suceava, procesul de execuție al celor două magazine se aliniază trendului de dezvoltare imobiliară durabilă, care se încadrează în standardele europene.

În plus, din dorința de a le oferi angajaților un mediu de lucru optim, în noile magazine există câte o zonă de relaxare destinată acestora. Odată cu deschiderea magazinelor Lidl din Constanța și din Tulcea vor fi create aproximativ 20 de noi locuri de muncă în fiecare oraș.

Orarul de funcționare al celor două magazine va fi următorul: între 7:30 și 22:00, de luni până sâmbătă, iar duminică, între 8:00 și 21:00.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...