Lidl deschide un nou magazin în București

Lidl va inaugura un magazin în București, în data de 28 iulie, rețeaua sa ajungând la 196 de magazine în toată țara și 21 în București.

Odată cu deschiderea magazinului din str. Teiuș nr.2, vor fi create peste 20 de noi locuri de muncă. Magazinul va avea o suprafață de 1200 m² și aproape 100 de locuri de parcare.

Orarul de funcționare a noii unități va fi între 7:30 și 22:00, de luni până sâmbătă, iar duminică, între 8:00 și 21:00.

Deschiderea noului magazin îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale.

Astfel, în ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele. Totodată, în săptămâna următoare deschiderii magazinului, de joi până duminică, clienții vor beneficia de o degustare a produselor delicioase din Bucătăria Lidl.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...