Lidl deschide un magazin pe Șoseaua Fundeni, București

Lidl inaugurează un nou magazin în București, în data de 28 iunie 2018. Noua unitate este situată pe Șoseaua Fundeni, Nr. 17-19, iar, odată cu deschiderea sa, vor fi create în jur de 20 de noi locuri de muncă.

Lidl optimizează în mod constant procesul de expansiune a rețelei, prin construcții cu un impact redus asupra mediului. Fiecare nouă clădire este concepută pentru a avea performanțe ecologice înalte, de la proiectul standard folosit pentru magazinele Lidl, până la echipamentele utilizate în operarea de zi cu zi a unității.

Astfel, și procesul de construcție a noului magazin din București se află în linie cu măsurile sustenabile luate de companie, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor, în conformitate cu normele de protecție a mediului. De exemplu, noul magazin beneficiază de un sistem de iluminat cu LED cu senzor de prezență și un sistem de recuperare a căldurii, integrat în instalația de ventilație.

Magazinul de pe Șoseaua Fundeni are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 m² și 120 de locuri de parcare. Mai mult, unitatea include o suprafață verde de peste 1.300 m², iar o suprafață de aproximativ 500 m² din parcare este realizată din dale înierbate. Orarul de funcționare a noii unități va fi următorul: între 7:30 și 22:00, de luni până sâmbătă, iar duminică, între 08:00 și 21:00.

Deschiderea noului magazin îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. Astfel, în ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele. Totodată, în săptămâna următoare deschiderii magazinului, de joi până duminică, clienții vor beneficia de o degustare a produselor delicioase de la Brutăria Lidl.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...