Lidl deschide un magazin la intrarea în complexul Aqua City din București

Lidl inaugurează pe 23 iunie un nou magazin în București, la intrarea în complexul rezidențial Aqua City din cartierul Giulești.

Noul magazin Lidl din București se află pe Strada Intrarea Godeni, Nr. 6-8 și are o suprafață de vânzare de peste 1.300 mp.

De asemenea, Lidl Aqua City dispune de peste 95 locuri de parcare, iar orarul de funcționare va fi între 7:00 și 22:00, de luni până sâmbătă, iar duminică, între 8:00 și 21:00.

Lidl, magazin nou în comuna Bucov

Tot în data de 23 iunie, Lidl inaugurează un magazin și în județul Prahova, comuna Bucov, situat pe Strada Tineretului, Nr. 2.

Lidl Bucov dispune de peste 130 locuri de parcare și va funcționa între 7:00 și 22:00, de luni până sâmbătă, iar duminică, între 07:30 și 21:00.

Noile magazine Lidl din București și Bucov dispun de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică.

Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare.

CITEȘTE ȘI: După Snagov, Lidl va deschide un magazin nou și în Corbeanca

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...