Lidl deschide un magazin în Prelungirea Ghencea

.
.

Lidl continuă investiţiile în România prin inaugurarea pe data de 18 septembrie a unui magazin nou construit, reţeaua sa din România însumând în prezent 180 de magazine.


Noua unitate se deschide în Bucureşti, pe strada Prelungirea Ghencea, nr.88 şi are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1200 m². Totodată, cu ocazia deschiderii acestui magazin au fost create
22 de noi locuri de muncă.  

 

Inaugurarea noului magazin Lidl continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preţ, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvenţă colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în reţeaua Lidl fiind produse în România.

 

Evitând intermediarii, oferta Lidl asigură produse în același timp proaspete, de calitate și la cele mai competitive preţuri. Având acces direct la cele mai bune produse din fiecare țară în care activează, Lidl propune clienților săi mărci de calitate superioară din întreaga Europă, venind direct de la producătorii din Italia, Franța, Germania, Spania şi alte ţări.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...