Lidl deschide magazine noi lângă Kika Militari și Pallady

Lidl va deschide joi, 4 iunie, un magazin în West Park Militari, la intrarea pe Autostrada București-Pitești, strada Comerțului, nr. 19A.

Zona comercială este una dintre cele mai importante din București și cuprinde magazine Kika, Jumbo, Fashion House Outlet și Hornbach.

Magazin Lidl și lângă Kika Pallady

Mai mult, din 11 iunie Lidl va deschide o unitate și lângă Kika Pallady, în partea de est a orașului. Magazinul va funcționa pe Bd. Theodor Pallady, nr. 51.

Pe lângă Kika, în această zonă comercială, cea mai mare din București, funcționează magazine ale retailerilor Auchan, Jumbo sau Ikea. Mai mult, în zonă a fost inaugurat astăzi și un magazin Kaufland și se află în construcție o unitate Leroy Merlin.

Interesant este că noua unitate Lidl este foarte apropiată de un alt magazin al companiei situat la doar două stații de tramvai distanță, pe același bulevard.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...