Lidl deschide magazine în București, Pantelimon și Giroc

Lidl va inaugura 3 magazine noi în București, Pantelimon și Giroc, pe data de 13 septembrie.

Noua unitate Lidl București este situată pe Str. Râmnicu Vâlcea, Nr. 10-12 A și dispune de acoperiș verde, Lidl Pantelimon se deschide pe Str. Cernica, Nr. 6, iar Lidl Giroc se află pe Calea Timișoarei, Nr. 11.

Lidl București dispune de un acoperiș verde de peste 1500 m², care contribuie la eficiența energetică a clădirii. Acesta reduce efectul de seră, prin absorbția prafului și a dioxidului de carbon și echilibrează nivelul de oxigen. În același timp, vegetația amplasată pe acoperiș are rolul de a filtra în mod natural apa pluvială, datorită multiplelor straturi componente, și de a reduce cantitatea de apă deversată în sistemele de canalizare.

Lidl și-a asumat misiunea de a construi un viitor mai bun, iar investițiile în comunitate sunt o componentă importantă din strategia de CSR a companiei. De aceea, în vecinătatea Lidl Pantelimon, compania a construit un loc de joacă pentru copii, cu gazon și arbuști.

Fiecare dintre cele trei magazine are o suprafață de vânzare de aproximativ 1300 m² și dispune de cca. 100 de locuri de parcare. Odată cu deschiderea fiecărei unități, se vor crea câte 20 de noi locuri de muncă.

Orarul de funcționare pentru unitățile Lidl București și Lidl Giroc va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminică între 8:00 și 21:00 și pentru magazinul Lidl Pantelimon va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminică între 8:00 și 20:00

Deschiderea noilor magazine îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. În ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

- Publicitate -

Apple devine primul brand din lume evaluat la un trilion de dolari

Apple marchează un moment istoric, devenind primul brand din lume de un trilion de dolari, potrivit clasamentului celor mai...

Consumatorii cheltuiesc mai mult pentru servicii de streaming video

Cheltuielile medii lunare ale gospodăriilor cu platformele de streaming video la cerere au crescut cu aproape 30% față de...