Lidl deschide la Zărnești, județul Brașov și 1 Decembrie, județul Ilfov

Lidl deschide două magazine noi: unul în Zărnești, județul Brașov, și cel de-al doilea în localitatea 1 Decembrie, județul Ilfov. Noua unitate din Zărnești este situată pe Str. Ciucaș, Nr.13, și va fi inaugurată pe 30 mai, iar cea din localitatea 1 Decembrie pe Șoseaua Giurgiului, Nr. 192, și va inaugurată pe 6 iunie.

Atât în magazinul din Zărnești, cât şi în cel din localitatea 1 decembrie sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație.

Fiecare magazin are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 mp și dispune de aproximativ 120 de locuri de parcare. Odată cu deschiderea fiecărei unități, se vor crea noi locuri de muncă.

Orarul de funcționare pentru ambele magazine va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminică între 8:00 și 21:00.

Deschiderea noilor magazine îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. În ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

- Publicitate -

România va depăși 4,5 milioane mp spații de retail modern la final de 2024

În 2024, stocul de spații de retail modern va depăși 4,5 milioane de metri pătrați, cu mai mult de...

Platforma Hedepy a încheiat 2023 cu o investiție de 3,9 milioane de euro

Platforma de psihoterapie online care reunește sute de terapeuți din întreaga lume Hedepy, a finalizat la sfârșitul anului trecut...