Lidl deschide două magazine noi, din care unul cu acoperiș verde, în Năvodari

Lidl va inaugura două noi magazine pe data de 14 mai: unul în orașul Năvodari, județul Constanța și celălalt în localitatea Moșnița Nouă, județul Timiș.

Noul Lidl Năvodari este situat pe Str. D10, Nr. 1, iar Lidl Moșnița Nouă se află pe Str. Ștefana, Nr. 1. Odată cu deschiderea celor două magazine Lidl, se vor crea aproximativ 20 noi locuri de muncă în fiecare dintre cele două orașe.

Fiecare dintre cele două unități are o suprafață de vânzare de peste 1.300 mp și aproximativ 120 de locuri de parcare. În parcările celor două magazine se va afla câte o stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde vor putea fi încărcate două mașini simultan.

În plus, majoritatea locurilor din parcarea magazinului din Năvodari sunt echipate cu parasolare.

Lidl Năvodari are acoperiș verde

Magazinul Lidl Năvodari dispune de un acoperiș verde cu o suprafață de peste 1.600 mp, fiind cel de-al zecelea astfel de magazin din portofoliul Lidl din România.

Acoperișul verde contribuie în primul rând la eficiența energetică a clădirii, prin menținerea unei temperaturi constante pe parcursul întregului an.

În același timp, vegetația amplasată pe acoperiș are rolul de a filtra în mod natural apa pluvială, datorită multiplelor straturi componente, și de a reduce în același timp cantitatea de apă deversată în sistemele de canalizare.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...