Lidl Balotești, un nou magazin în județul Ilfov

Lidl va inaugura un magazin în Balotești, în data de 26 aprilie 2018. Magazinul este situat la aproximativ 20 km nord de București. Odată cu deschiderea acestui magazin, vor fi create în jur de 20 de noi locuri de muncă.

Noul magazin Lidl Balotești a fost construit pentru a oferi o experiență de cumpărături îmbunătățită pentru clienți și un mediu de lucru optim care să răspundă și mai bine nevoilor angajaților. Unitatea dispune de o zonă de relaxare pentru angajați, un spațiu pentru servirea mesei, bucătărie, vestiare și o terasă la etaj, cu lumină și ventilație naturală. Totodată, pentru că Lidl investește constant în dezvoltarea profesională a angajaților, în clădire există o sală destinată studiului individual, dotată cu aparatura necesară pentru e-learning.

Lidl optimizează în mod constant formatul de magazin și tehnologiile folosite, pentru a fi cât mai prietenoase cu mediul. Astfel, noua unitate Lidl Balotești este o clădire sustenabilă, ce integrează soluții și tehnologii moderne, în conformitate cu standardele de sustenabilitate și cele europene. Spre exemplu, în vederea economisirii de energie, magazinul este echipat cu sistem de iluminat cu LED cu senzor de prezență și cu un sistem de recuperare a căldurii, integrat în instalația de ventilație.

Magazinul va oferi clienților săi o suprafață de vânzare de 1.400 m² și peste 140 de locuri de parcare. Odată cu deschiderea magazinului din Balotești, vor fi create aproximativ 20 de noi locuri de muncă.

Orarul de funcționare a noii unități va fi următorul: între 7:30 și 22:00, de luni până sâmbătă, iar duminică între 8:00 și 21:00.

Deschiderea noului magazin îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. Astfel, în ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

Inaugurarea magazinului Lidl Balotești, județul Ilfov, continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în 30 de țări la nivel mondial și având peste 150 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a aproximativ 10.000 de magazine. Cu mai mult de 225.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...