Lidl ajunge, din 21 mai, la 270 magazine în România

Lidl va deschide două noi magazine pe data de 21 mai: unul în Craiova și celălalt în orașul Bragadiru, județul Ilfov. Astfel, rețeaua Lidl ajunge la 270 de magazine în România.

Fiecare magazin are o suprafață de vânzare de peste 1.300 m², iar în fiecare dintre acestea vor lucra peste 20 de angajați.

Noul Lidl Craiova se află pe Strada Brestei, Nr. 185 și pune la dispoziția clienților aproximativ 100 de locuri de parcare, iar Lidl Bragadiru este situat pe Șoseaua Alexandriei, Nr. 132-134 și oferă peste 120 de locuri de parcare.

În plus, parcarea magazinului din Bragadiru este dotată cu o stație de încărcare electrică, unde se vor putea încărca 2 mașini simultan.

Orarul de funcționare pentru fiecare magazin va fi următorul: de luni până sâmbătă, între 7:00 și 22:00, iar duminica între 8:00 și 20:00.

Noile magazine Lidl din Craiova și Bragadiru dispun de soluții și tehnologii moderne, care asigură eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență, sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de ventilație, ori stația de încărcare pentru automobile electrice.

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...