All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

marți | 1 decembrie | 2020
2.9 C
București

Lidl a primit certificarea BREEAM pentru alte două clădiri din portofoliul său

Lidl a primit certificarea BREEAM pentru alte două clădiri din portofoliul său, după ce în 2019 magazinului din cartierul bucureștean Aviației i-a fost acordat cel mai înalt calificativ – Outstanding.

Astfel, sediul central Lidl București a primit certificarea BREEAM Outstanding, cu un scor de 95,8%, iar centrul logistic din Lugoj a primit certificarea BREEAM Excellent, cu un punctaj de 78,5%.

Sediul central Lidl România, inaugurat în ianuarie 2018, este realizat în parteneriat cu Skanska și, încă de la faza de proiectare, acesta a fost construit pentru a îndeplini cerințele sistemului de evaluare britanic BREEAM.

Anul acesta, cu un scor de 95,8%, proiectul a obținut cel mai înalt nivel de certificare și anume, BREEAM Outstanding, ceea ce îl clasează pe locul 1 în România la categoria Office, dar și pe locul 3 la nivel mondial la toate categoriile de clădiri în topul construcțiilor certificate conform schemei BREEAM International New Construction.

Centrul logistic Lidl Lugoj
- PUBLICITATE -

Centrul logistic Lidl Lugoj, inaugurat în 2016, a fost realizat în parteneriat cu compania românească Bog’Art și, la fel ca sediul central Lidl, încă de la faza de proiectare, a fost conceput pentru a îndeplini cerințele sistemului BREEAM.

În urma evaluării, anul acesta, centrul logistic din Lugoj a obținut punctajul 78,5% primind astfel, certificarea BREEAM Excellent.

Este singurul depozit al unui retailer alimentar din România certificat conform sistemului de evaluare britanic.

Mai mult, depozitul Lidl din Lugoj a obținut cel mai mare scor din țara noastră din categoria clădirilor logistice și halelor.

- PUBLICITATE -