Lidl a lansat Lupilu Pure Collection

Lidl lansează „Lupilu Pure Collection”, colecția de haine din bumbac organic, disponibilă în magazine de luni, 19 septembrie.

Pentru un viitor mai bun, Lidl le oferă clienților produse certificate care țin cont de cele mai înalte standarde ecologice în toate etapele lanțului de producție. „Lupilu Pure Collection”, noua colecție de haine pentru copii de la Lidl este realizată din bumbac bio, pe care o să îl recunoști dintr-o singură privire. Acesta este cultivat fără a folosi substanțe chimice și procesat folosind materiale și metode cu impact minim asupra mediului înconjurător. Toate produsele din gamă sunt certificate conform standardelor GOTS (The Global Organic Textile Standard), OCS 100 (Organic Content Standard) și Oeko-Tex Standard 100.

Certificarea GOTS asigură faptul că resursele sunt utilizate în mod responsabil și bumbacul organic parcurge un proces de producție care respectă standardele de mediu. Totodată, materiile prime sunt de încredere, nu conțin substanțe nocive și nu poluează. Printre avantajele certificării „OCS 100” se numără și trasabilitatea furnizorilor, ceea ce înseamnă că produsele pot fi urmărite pe tot parcursul procesului de producție. Oeko-Tex Standard 100 reprezintă un sistem independent de verificare și certificare pentru produsele textile inițiale, intermediare și finite din toate etapele de prelucrare, pentru a asigura confort la purtare.

 „Lupilu Pure Collection” include o gamă variată de textile special create pentru micuți, de la haine la lenjerie de pat sau prosoape. Seturile de body-uri cu mânecă lungă (32.99 lei/set) sunt realizate din bumbac 100% și sunt disponibile în trei variante, pentru fete și băieți între 0 și 2 ani. În plus, din colecție fac parte și seturile de pantaloni sport (27.99 lei/set), dar și bluzele cu mânecă lungă (14.99 lei/buc), în 3 modele, pentru copiii între 0 și 2 ani.

Perfectă pentru un somn liniștit, lenjeria de pat (49.99 lei/set) din bumbac organic conține 3 piese: husă de pat, husă pentru pilotă și pentru pernă și este disponibilă în 2 modele. Iar pentru un plus de confort, gama de scutece Toujours de la Lidl, extrem de flexibile și subțiri, sunt soluția potrivită pentru zi și noapte. Asigurând o protecție prelungită împotriva umezelii, datorită gradului ridicat de absorbție, scutecele au aripioare elastice, pentru o potrivire anatomică perfectă. Le poți găsi la Lidl în 5 variante: Scutece Mini (26.99 lei/42 buc), pentru copii între 3-6 kg, Scutece Midi (34.39 lei/56 buc), pentru copii între 4-9 kg, Scutece Maxi (34.39 lei/50 buc), pentru copii între 7-18 kg, Scutecele Junior (34.39 lei/44 buc), pentru copii între 11-25 kg și Scutece Extra Large (30.99 lei/30 buc), pentru copii de 15 kg+.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...