Lidl a lansat Campionatul de management

Cea de-a patra ediție a Campionatului de Management Lidl debutează în aceste zile.

Până pe 31 mai 2017, studenții  în ani terminali și tinerii absolvenți de facultate cu profil economic, umanist sau tehnic se pot înscrie pe cariere.lidl.ro la programul de pregătire profesională al companiei.

Campionatul de Management durează 18 luni, timp în care participanții vor primi un salariu peste medie, iar, la final, cei mai competenți dintre ei pot primi o ofertă de angajare permanentă la Lidl, adecvată abilităților și aptitudinilor lor.

Candidații eligibili trebuie să vorbească fluent limba engleză, cea germană fiind un avantaj, să își dorească o carieră în retail și să fie dispuși să călătorească. Asta deoarece programul de pregătire profesională al Lidl România presupune activități în magazinele, depozitele și sediul central al companiei.

În timpul Campionatului de Management Lidl, fiecare participant va beneficia de sprijinul unui mentor din interiorul organizației. Implicarea în acest program este remunerată, tinerii primind un pachet salarial atractiv în cele 18 luni cât durează a patra ediție a Campionatului. Ei vor parcurge training-uri de formare și dezvoltare a competențelor cheie: leadership, comunicare, organizare și planificare.

Participanții vor cunoaște procesele specifice Lidl, intrând în contact cu toate departamentele companiei,  prin intermediul unor activități desfășurate în magazine, depozite și sediul central.

La finalul Campionatului de Management, în urma unei evaluări, tinerii care au făcut față cu brio acestei perioade intense de training pot primi oferte de angajare permanentă la Lidl, pe măsura abilităților, competențelor și aptitudinilor lor.

Campionatul de Management este un program de Management Trainee flexibil, care oferă participanților posibilitatea de a-și alege traseul profesional dorit în oricare dintre structurile companiei, fie că este vorba de o carieră în vânzări, într-unul dintre sediile regionale, sau într-unul dintre departamentele sediului central.

- Publicitate -

InstaSun, invenția 100% românească evaluată la 4 milioane de euro

Lansat pe piața locală în 2023, InstaSun este un dispozitiv care aplică automat și uniform ulei de protecție solară...

Comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori anul acesta

În prima jumătate a acestui an, comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori față...