Lidl 191 se deschide la Suceava

Lidl continuă investiţiile în România prin inaugurarea în data de 26 noiembrie a unui magazin nou construit, reţeaua sa din România ajungând astfel la 191 de magazine.

Noua unitate se va deschide în Strada Calea Unirii, nr. 24, Municipiul Suceava, având o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1200 m², iar, odată cu deschiderea sa, vor fi create 25 de noi locuri de muncă. Orarul de funcționare a noii unități va fi următorul: între 7:30 și 22:00 de luni până sâmbătă, iar duminica, între 8:00 și 21:00.

Această inaugurare continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preţ, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvenţă colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în reţeaua Lidl fiind produse în România.

Având acces direct la cele mai bune produse din fiecare țară în care activează, Lidl propune clienților săi mărci de calitate superioară din întreaga Europă, venind direct de la producătorii din România, Italia, Franța, Germania, Spania şi alte ţări.

Lidl va continua investiţiile în România în paralel cu crearea de noi locuri de muncă la nivel național. Lidl are în prezent peste 4.200 de angajați în reţeaua de magazine, centrele regionale de distribuţie şi în sediul central.

- Publicitate -

Ultimele

Românii plătesc cel mai puțin pentru mâncarea tradițională de sărbători

Gospodăriile românești vor plăti mai puțin de 18 euro pentru mâncarea tradițională de Crăciun, cel mai mic cost dintre...