Libra Internet Bank și Radio Guerrilla lansează un card bancar

Cardul Radio Guerrilla, lansat în urma parteneriatului cu Libra Internet Bank, devine primul card bancar co-branded dintre o bancă și un post de radio.

Cardul Radio Guerrilla oferă, în premieră în România, 10% reduceri instant la peste 100 de Avanposturi Radio Guerrilla – selecție de furnizori de bunuri și servicii care au „un certificat de calitate” dat de comunitatea Radio Guerrilla. Reducerile vor fi acordate în momentul efectuării tranzacției.

Posesorii cardului Gold Radio Guerrilla au trei retrageri gratuite pe lună de la orice bancomat din lume, acces gratuit în Business Lounge-ul Mastercard din aeroportul Otopeni, asigurare de călătorie în străinatate gratuită, aplicație prin care pot face top-up sau split-bill, plus beneficiile specifice unui card Mastercard Gold, precum ofertele programului Mastercard Premium & Business.

Aplicația se numește Libra Journey și este disponibilă în App Store și Google Play.

Cardul Radio Guerrilla poate fi comandat din aplicația mobilă Avanpost Radio Guerrilla, precum și de pe site-ul băncii, fiind disponibil în două variante de design: Roz sau Camuflaj.

De asemenea, Cardul Radio Guerrilla poate fi solicitat în oricare dintre cele 55 de sucursale ale Libra Internet Bank. Livrarea cardului se face gratuit.

- Publicitate -

Welcome Wendy’s! Primul restaurant al americanilor din România se deschide în 2025

Wendy's a semnat acorduri de franciză cu companii din România și Irlanda, cu obiectivul de a dezvolta sute de...

Tranzacții imobiliare de peste 400 milioane euro în prima jumătate a anului

Primul semestru din 2024 s-a încheiat cu tranzacții imobiliare de 419 milioane de euro în România, de peste două...