Libra Internet Bank finalizează emisiunea de obligațiuni înainte de termen

Emisiunea privată de obligațiuni, deschisă de la data de 17 martie, s-a finalizat înainte de termen, prin colectarea sumei de 4,29 milioane euro de la investitori în mai puțin de o săptămână.

Plasamentul a fost intermediat de către Tradeville, fiind înregistrate 27 de subscrieri din partea investitorilor, majoritatea prin platforma online. Obligațiunile au o valoare nominală de 500 euro, o dobândă de 5% plătibilă semestrial și au scadența la 10 ani.

„Investitorii au apreciat strategia simplă și clară, faptul că suntem expuși pe industrii ferite, precum și pașii decisivi pe care i-am făcut în zona de tehnologie”, a spus Emil Bituleanu.

Libra Internet Banka înregistrat creștere organică cu o medie anuală de +30% pe ultimii 5 ani. În prezent, banca are active de peste 6 miliarde lei, surse atrase de la clientelă de peste 5 miliarde lei, o rețea de 55 sucursale și peste 100.000 de clienți.

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...