Libra Internet Bank deschide în Slobozia o sucursală agribusiness

LIBRA INTERNET BANK își extinde reteaua și deschide, în Slobozia, cea de-a 54-a unitate proprie, specializată în acordarea de soluții de creditare și economisire clienților agribusiness. Sucursala Slobozia este situată pe Bulevardul Matei Basarab, nr. 17, în apropierea Primăriei Municipiului Slobozia.

Cu toate că va fi specializată în agribusiness, Sucursala Slobozia va derula toate tipurile de operațiuni financiare și va fi deschisă clienților, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 – 17:00.

Rețeaua LIBRA INTERNET BANK ajunge, astfel, la 54 de sucursale deschise în toată țara, dintre care 27 în București.

LIBRA INTERNET BANK este o bancă cu o medie anuală a creșterii activelor de peste 30%, în ultimii 5 ani. Banca este specializată în domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari, agribusiness-ul sau segmentul IMM-urilor și acordă o atenție deosebită tehnologiei moderne și inovației în banking.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...