Libra Internet Bank a actualizat sistemul de core-banking

Libra Internet Bank a finalizat upgrade-ul sistemului informatic planificat în weekend și devine prima bancă din România care își actualizează sistemul la noua versiune (R19) a soluției de core-banking T24 Transact.

Prin introducerea unor module și funcționalități noi, upgrade-ul sistemului informatic va permite procesarea mai rapidă a operațiunilor și va facilita dezvoltarea de soluții inovatoare pentru clienți.

Temenos Transact este lider pe piața soluțiilor de core-banking, cu cel mai amplu și complex set de funcționalități disponibile.

În 2020, se împlinesc 12 ani de când Libra Internet Bank utilizează acest sistem de core-banking furnizat de către Temenos, pe care l-a actualizat în mod constant și în jurul căruia și-a construit propria echipă de administrare și dezvoltare, cu scopul valorificării opțiunilor de adaptare/optimizare pe care această soluție informatică le pune la dispoziție.

Implementarea noii versiuni face parte din strategia băncii de a investi în tehnologia de vârf și de a rămâne deschisă către inovație, cu scopul automatizării proceselor și al modernizării continue a infrastructurii.

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...