Warning: Attempt to read property "query_var" on bool in /home/moneyb/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 4620

Libra Bank s-a alăturat programului „Inițiativa pentru IMM”

Libra Internet Bank a semnat un acord cu Fondul European de Investitii (FEI) in cadrul Programului „Initiativa pentru IMM-uri”.

In baza acestui acord Libra Internet Bank va acorda credite in valoare de pana la 47,7 milioane euro IMM-urilor in conditii avantajoase, pentru finantarea activitatii curente sau a investitiilor.

„Ne bucura extinderea acordului cu Fondul European de Investitii si pentru programul Initiativa pentru IMM-uri, data fiind experienta deja acumulata in anii anteriori pentru programele EaSi, COSME si PROGRESS Microfinance sau Programul dedicat finantarii Sectorului Cultural si Creativ. IMM-urile reprezinta un segment important pentru Libra Internet Bank si ne dorim sa dezvoltam in continuare produse de finantare si garantare accesibile, in acord cu nevoile acestora” a declarat Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank.

Tranzactiile IMM beneficiaza de sprijinul Uniunii Europene prin programul Initiativa pentru IMM-uri, finantat de Uniunea Europeană prin FEDR si Horizon 2020 si de către Fondul European de Investitii si Banca Europeană de Investitii.

Prin programul „Initiativa pentru IMM-uri” este sustinuta cresterea accesului la finantare al companiilor, care  beneficiaza  astfel de garantii de 60% din valoarea creditului de la Fondul European de Investiti, dar si de o dobanda redusa.

- Publicitate -

Ultimele

Românii sunt mai puțin interesați să cumpere locuințe și se orientează spre închiriere

Ponderea celor care plănuiesc să achiziționeze o locuință în următoarele 12 luni a scăzut cu 8%, de la 45%...