Liberty Center Rahova își extinde portofoliul cu patru noi chiriași

Prima jumătate a anului aduce pentru Liberty Center un grad de ocupare de 80%, prin atragerea de patru noi chiriași.

Astfel, în incinta centrului comercial operează din luna aprilie magazinul In Extenso by Auchan, primul de acest tip, care nu se află în aceeași locație cu unul dintre hipermarketurile Auchan, dar și trei noi chiriași din zona de food court. Odată cu noile deschideri, Liberty Center înregistrează o creștere a traficului de 15% și o cifră de afaceri cu 13% mai mare față de aceeași perioadă a anului trecut.

In Extenso by Auchan, primul magazin de acest tip, care nu se află în aceeași locație cu unul dintre  hipermarketurile Auchan

Magazinul de haine InExtenso by Auchan a fost deschis în prima parte a acestui an în incinta Liberty Center. Este primul magazin de acest tip, care nu operează în aceeași locație cu unul dintre  hipermarketurile Auchan și al nouălea în cadrul rețelei.

In Extenso by Auchan se întinde pe o suprafață de 555 de metri pătrați, la parterul centrului comercial, oferind o gamă variată de produse vestimentare, cu peste 1.000 de modele.

Magazinul le propune clienţilor săi o gama de îmbrăcăminte şi încălţăminte dedicată adulților și celor mici. Produsele InExtenso by Auchan sunt inspirate din viața de zi cu zi, oferind piese vestimentare casual, adecvate pentru orice moment și activitate.

Leon Gourmet Bakery intră pe piața din București cu prima reprezentanță în Liberty Center

Aflată în continuă extindere, franciza Leon Gourmet Bakery deschide primul magazin din București, în incinta Liberty Center, pe o suprafață de 132 de metri pătrați, la parterul centrului comercial. Aici vor fi comercializate produse de patiserie, cofetărie, simigerie și panificație, realizate după rețete gourmet din bucătăria internațională, dar şi sandvişuri, înghețată sau cafea.

Restaurante noi, cu specific chinezesc și grecesc, în zona de food

Zona de fast food, aflată la etajul 2 al centrului comercial, își extinde suprafața cu peste 100 de metri pătrați, prin alte două noi deschideri, care le oferă vizitatorilor ocazia de a savura preparate cu specific chinezesc și grecesc.

Astfel, prin intrarea fast food-ului Crazy Fire Wok în galeria Liberty Center, tipurile de mâncare preparată pe care vizitatorii le au la dispoziție se diversifică prin noodles, preparate de pui, porc, vită sau orez.

De asemenea, la unitatea de food Grecopolis clienții pot alege între gyros, souvlaki, kebab grecesc, salate grecești și tzatziki sau halloumi.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...