Levi’s, Fox si Eponge vor deschide magazine in Oradea Shopping City

sursa foto: constructnews.ro

Levis, Fox şi Eponge Fashion Paris sunt cele mai noi nume ale căror produse vor fi accesibile orădenilor începând cu această toamnă prin intermediul noului mall.

În urma tranzacţiei intermediate de CB Richard Ellis România cei trei noi chiriaşi vor beneficia de spaţii însumând 1.700 mp.

“Noii retaileri de fashion cu care am semnat reconfirmă interesul bradurilor puternice pentru Oradea Shoping City şi implicit pentru oraşul Oradea. Formula eficientă de retaileri generează o ofertă variată şi atractivă de produse şi asigură un plus de atractivitate din perspectiva potenţialului de vizitatori şi a businessului care poate fi astfel generat. În plus, în portofoliul Oradea Shopping City orădenii vor găsi branduri prezente în premieră pe piaţa locală. Prin mixul de retail stabilit, care reuneşte deja nume precum Intersport, KFC, Kenvelo, Famous Brands, Bigotti, Penti, Samsonite, Fiorangelo, Kitchen Shop, Coccodrillo, Domo, Gloria Jean’s şi multe altele, Oradea Shopping City completează plusul de valoare adus de zona de divertisment cu cel de la capitolul retail”, a declarat Bogdan Jigman, director general Oradea Shopping City.

Oradea Shopping City are o suprafaţă totală de 30.000 mp, din care 22.000 mp sunt rezervaţi pentru retail, 6.000 mp pentru divertisment şi 2.000 mp sunt destinaţi zonei de food court.

Noul centru comercial va integra cel mai mare şi mai modern spaţiu de divertisment indoor din Oradea. Acesta va include un cinematograf cu 6 săli digitale şi o capacitate de 960 de locuri, o zonă de bowling echipată cu 8 piste, o zonă de biliard, un spaţiu de jocuri video, o zonă dedicată petrecerilor private şi spaţiu de joacă pentru copii.

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...