Leventer Medical închiriază 6.500 mp în clădirea de birouri myhive Victoria Park

Suprafața închiriată va găzdui Leventer Hospital, primul spital de dermatologie și chirurgie oncologică din țară, tranzacția fiind una dintre cele mai importante în sectorul office din acest an.

Viitorul spital va atrage o investiție a Leventer Medical Group de aproximativ 10 milioane euro și va fi inaugurat în 2024. Contractul de închiriere se întinde pe 25 de ani.

Unitatea medicală va dispune de un serviciu de ambulatoriu cu 15 cabinete și săli de tratament, laborator de anatomie patologică, compartimente de imagistică și radioterapie.

Este al doilea proiect major de adaptare a unei clădiri de birouri pentru a găzdui un spital privat la standarde internaționale, după ce Immofinanz a semnat, tot pe 25 de ani, un contract de închiriere cu Provita Group care dezvoltă un spital multidisciplinar în clădirea IRIDE | eighteen.

Clădirea de birouri myhive Victoria Park este situată în zona de nord a Bucureștiului și se află într-un proces de modernizare.

CITEȘTE ȘI: Medicover construiește un nou spital la standarde occidentale în București

- Publicitate -

KFC a depășit pragul de 1 miliarde de lei vânzări în 2023 în România

Cea mai mare contribuție la rezultatele financiare ale Sphera Franchise Group anul trecut a avut-o KFC care a depășit...

România este pe locul secund în Europa ca număr de specialiști IT

România se clasează pe locul secund în Europa ca număr de specialiști IT, 4 din 10 angajați fiind femei,...