Level Tour și Blue Air aduc un zbor direct București – Tbilisi

În parteneriat cu operatorul Blue Air și cu sprijinul Ambasadelor României în Georgia și a Georgiei în România, Level Tour oferă în exclusivitate o cursă directă între București și capitala georgiană, cu transferul către stațiuni montane inclus.

Pachetele turistice sunt variate: de la tururi culturale și istorice în Tbilisi și degustări de vin, la sport extrem la altitudini de până la 3.279 de metri.

Proiectul pilot se desfășoară între 3 și 10 februarie 2018, perioadă care corespunde vacanței intersemestriale a elevilor, și va fi suplimentat în funcție de numărul solicitărilor primite din partea clienților Level Tour.

„Am primit multe întrebări despre o alternativă pentru vacanța de schi clasică în Bulgaria sau Austria. Includerea Georgiei în portofoliul nostru a venit natural, pentru că suntem în permanentă căutare de destinații noi, unde turiștii să își creeze amintiri frumoase”, a declarat Cristina Micosovici, cofondator Level Tour. „Acesta este și unul dintre motivele principale pentru care 98% la sută dintre clienții agenției revin și au încredere totală în propunerile noastre de călătorii. Îi ajutăm cu organizarea vacanței de la A la Z, iar ei se pot gândi doar la ce își iau în valiză”, a adăugat Cristina Micosovici.

Gudauri este cea mai mare stațiune de schi din Georgia și oferă peste 60 de kilometri de pârtii cu toate gradele de dificultate, echipate la cele mai înalte standarde. Iubitorii sporturilor de iarnă au o gamă largă de activități la dispoziție, precum schi fond, parapantă, cat skiing, heliski, snow tubing și schi nocturn.

„Suntem încântați să anunțăm zborul charter direct București – Tbilisi, cu plecare pe 3 februarie și retur pe 10 februarie 2018, care va face legătura între cele două capitale în numai două ore şi  jumătate, evitând astfel escalele lungi, zborurile de noapte și riscul de rătăcire a bagajelor. Am ales această destinație pentru că Georgia, deși este o țară puțin cunoscută în România, are o istorie bogată, specialități culinare delicioase și una dintre cele mai vechi culturi viticole ale lumii”, a declarat Tudor Constatinescu, director comercial Blue Air.

„Sprijin acest proiect care încurajează relațiile culturale și nu numai dintre România şi Georgia. Avem nevoie pe termen scurt-mediu de povești de succes care să dea încredere cercurilor de afaceri din țările noastre. Zborul direct între Bucureşti şi Tbilisi este un pas important pentru atingerea acestui țel”, a declarat E.S. Radu Liviu Horumbă, Ambasadorul României în Georgia.

Prețul unui pachet turistic în Georgia începe de la 493 de euro de persoană și include zborul, transferul spre hotel și cazarea pentru șapte nopți. Pachetele pot fi personalizate în funcție de preferințele fiecărui client în parte.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...