Leroy Merlin redeschide magazinul din Electroputere Parc într-un spațiu mai mare

Leroy Merlin anunță finalizarea procesului de relocare a magazinului său din Craiova, care va fi inaugurat pe 19 iunie tot în centrul comercial Electroputere Parc, într-un spațiu de 14.750 mp, cu 16% mai mare.

Magazinul, poziționat pe Calea București nr. 80 B, va fi deschis publicului tot de luni până sâmbătă în intervalul 07:00-21:00 și duminica între 08:00 și 20:00.

În noul Leroy Merlin Craiova, clienții vor avea acces la produse din categorii variate, de la materiale de construcții, grădinărit, decorațiuni, sanitare, unelte, produse pentru renovarea casei, soluții pentru proiecte de casă.

Craiovenii vor avea acces inclusiv la showroom-ul de bucătării care prezintă și gama DELINIA iD, marcă proprie, concept  extins în toate orașele din țară în cu prezență Leroy Merlin.

În România funcționează 21 magazine Leroy Merlin, cu aproape 3.500 de angajați în 15 orașe: București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara, Oradea, Târgoviște și Arad.

CITEȘTE ȘI: AdePlast inaugurează în iulie și august două fabrici noi la Craiova

- Publicitate -

InstaSun, invenția 100% românească evaluată la 4 milioane de euro

Lansat pe piața locală în 2023, InstaSun este un dispozitiv care aplică automat și uniform ulei de protecție solară...

Comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori anul acesta

În prima jumătate a acestui an, comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori față...