Leroy Merlin oferă livrare gratuită a produselor până la data de 15 iunie

Pentru livrarea comenzilor, retailerul lucrează cu parteneri selectați

Leroy Merlin oferă clienților livrare gratuită la orice produs achiziționat online, prin comandă telefonică sau în magazinele fizice, până la data de 15 iunie 2023.

Campania se adresează exclusiv deținătorilor de card Leroy Merlin și este activă în toate cele 20 de magazine fizice din țară, dar și pe platforma online.

Costul de transport din online este zero în cazul produselor de volumetrie mică, de sub 31 kg și cu o lungime maximă a laturii de 1,7 metri, cu o greutate maximă a coșului de 100 kg.

Potrivit detaliilor campaniei, se va măsura atât masa cât și greutatea volumetrică, și se va lua în calcul cea mai mare valoare livrată prin curier.

Costul de transport din online va fi anulat și în condiții de livrare expres, pentru comenzi de maxim 10 tone sau 60 de metri cubi, în limita a 20 de km distanță de la magazinul care furnizează produsele.

În ceea ce privește comenzile plasate în magazinele fizice, acestea beneficiază de livrare gratuită în limita a 20 km distanță de magazin, în condiții de livrare express sau livrare macara.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

CITEȘTE ȘI: 4 din 10 români din mediul urban și-au renovat locuința în acest an

- Publicitate -

Ultimele

Piața jucăriilor din România, nivel record de peste 1,7 miliarde lei în 2022

Cifra de afaceri a pieței de jucării din România (producție & comerț) a crescut cu 14% față de 2020...