Leroy Merlin listează în magazinul online toate cele 30.000 de produse

Întregul portofoliu de produse Leroy Merlin este disponibil în magazinul online, cu livrare în toată țara.

Odată cu listarea online a tuturor produselor, compania estimează o dublare a veniturilor generate de segmentul e-commerce în următoarele luni.

Printre categoriile nou adăugate în magazinul online sunt produsele de dimensiuni mari și medii precum materialele de construcții sau utilajele.

Politica de preț a produselor comercializate online este identică cu cea aplicată în magazinele fizice ale retailerului francez.

Termenul de livrare este de 1-3 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii prin SMS sau email, iar taxa de transport pornește de la 15 lei, însa poate crește în funcție de volumul și/sau greutatea totală a comenzii și distanța față de magazinul de unde s-a plasat comanda.

Din datele companiei, în ultimul an, în topul celor mai populare categorii de produse din magazinul online Leroy Merlin s-au aflat: produsele de grădinărit, decorațiunile și uneltele.

În România funcționează 19 magazine Leroy Merlin în București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara, Oradea și Târgoviște.

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...