Leroy Merlin lansează propria aplicație mobilă

Leroy Merlin, retailer specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit, anunță lansarea propriei aplicații mobile.

Astfel, utilizatorii vor avea acces direct de pe telefon la portofoliul online de peste 30.000 de produse al retailerului.

Aplicația Leroy Merlin poate fi descărcată gratuit din App Store sau Google Play, pentru telefoanele smart cu sisteme de operare iOS sau Android.

Pe lângă achiziția de produse și secțiunea „Inspirație”, aplicația permite scanarea codului de bare al produselor pentru a obține informații suplimentare.

Printre acestea se numără specificațiile tehnice, indicații de montare, alegerea produsului potrivit sau recenziile produselor.

În România funcționează 19 magazine Leroy Merlin în 14 orașe, cu peste 3.000 de angajați. În acest an, compania va deschide noi magazine la Brașov și Pitești.

CITEȘTE ȘI: Peste 22.000 de brazi de Crăciun returnați în magazinele Leroy Merlin

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...