Leroy Merlin Craiova se deschide în 12 septembrie

sursa foto: businesscover.ro
sursa foto: businesscover.ro

Retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin deschide in data de 12 septembrie, de la ora 8.00 cel de-al doilea magazin din Romania, la Craiova, in Electroputere Mall din Calea Bucuresti, nr.80. Unitatea va avea o suprafata de aproximativ 13.000 de metri patrati si un numar de 130 de angajati.

Vizitatorii vor gasi pe rafturile magazinului zeci de mii de produse de bricolaj,constructii, decoratiuni si gradinarit, dintre care cateva sute de produse vor fi disponibile in cadrul categoriei Pret Inegalabil.

“Deschiderea celui de-al doilea magazin Leroy Merlin in Romania este un pas firesc al filosofiei preturilor din ce in ce mai mici Leroy Merlin pentru ca amenajarea casei sa fie la indemana clientilor nostri. Acum aducem si in Craiova acest concept, intr-un oras care ne-a interesat de mai mult timp din acest punct de vedere, si tocmai de aceea am organizat aici, in cele mai mici detalii cel de-al doilea magazin din tara. Ii asteptam pe craioveni cu foarte multe suprize placute, in plus fata de surprizele preturilor mici, prezente la noi tot timpul”, a declarat Frédéric Lamy, directorul general Leroy Merlin Romania.

Primul magazin detinut de Leroy Merlin in Romania a fost deschis in septembrie 2011, in cadrul parcului de retail Colosseum din Chitila.

- Publicitate -

LPP a deschis al doilea depozit din România, dedicat vânzărilor online

Unitatea de 40.000 mp din România este al doilea centru de fulfillment gestionat de grupul polonez LPP în țara...

Al doilea Annabella Retail Park se deschide pe 1 august, la Râmnicu Vâlcea

Al doilea strip-mall Annabella Retail Park se va deschide pe 1 august la Râmnicu Vâlcea. Acesta are o suprafață...