Leroy Merlin a lansat un brand propriu de mobilier de bucătărie

Până la finalul anului mobilierul o sa fie disponibil în toate unitățile retailerului din țară

Leroy Merlin anunață lansarea DELINIA iD, o marcă proprie de mobilier de bucătărie care poate fi personalizat în funcție de preferințele clienților. Serviciul este disponibil în magazinele Leroy Merlin București Pallady și Brașov Astra.

Clienții care vor să achiziționeze bucătării marca DELINIA iD au la dispoziție 9 serii diferite de mobilier, cu 17 opțiuni de materiale și culori, alături de numeroase tipuri de accesorii.

Sistemele modulare ale bucătăriilor DELINIA iD permit zeci de combinații diferite între corpurile de mobilier astfel încât să se obțină maximul de funcționalitate al întregului spațiu disponibil.

După procesul de comandă, clienții pot alege livrarea mobilierului de bucătărie direct la domiciliu, în maximum cinci zile lucrătoare, la ora și în ziua stabilită și pot solicita serviciul de montaj al mobilierului acasă de către Leroy Merlin.

Mobilerul modular DELINIA iD vine cu 25 de ani de garanție pentru corpurile de bază și fațade, iar produsele au 100% lemn certificat FSC în compoziția lor, 0% polistiren și 50% materiale reciclabile.

Mai mult, 90% dintre produse sunt fabricate în Europa, pentru cât mai puține emisii în transportul lor de la fabrică la magazin.

CITEȘTE ȘI: Coffee 2 Go a deschis o cafenea la birou, în parteneriat cu Leroy Merlin

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...