Leonidas deschide o unitate chocolate & cafe la Iasi

 

sursa foto: leonidas-chocolate.com
sursa foto: leonidas-chocolate.com

Leonidas România deschide Chocolate&Café in Iaşi, situată pe Bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt nr. 26.

Chocolate&Café din Iaşi vine cu un nou concept în România. Leonidas Chocolate & Cafe înseamnă o armonie perfectă între praline de calitate, băuturi pe bază de cafea şi ciocolată, dar şi îngheţată belgiană. Accentul principal al acestui concept, unic in Romania, va fi o experienţă completă in materie de ciocolată! 

Ion Codreanu, master francizor Leonidas în România, a mai deschis in franciza două ciocolaterii la Bucureşti şi una la Braşov, urmatoarele orase vizate fiind Cluj Napoca şi Timişoara. 

”După 5 ani pe piaţa din România, am decis să aducem acest brand cu o tradiţie de 100 de ani într-un oraş boem şi plin de tradiţie, la rândul său. S-au investit 40.000 de euro într-un spaţiu de 50 de metri pătraţi, amplasat pe cea mai importantă stradă pietonală din Iaşi, pentru a aduce ieşenilor un concept pe care îl merită şi de care ar trebui să se bucure în fiecare zi – Leonidas Chocolate & Cafe. Spaţiul beneficiază de locuri atât în interior, cât şi pe terasă, unde ieşenii şi turiştii pot savura specialităţile Leonidas”, a declarat Ion Codreanu, master francizor Leonidas în România.

Cu o istorie de 100 de ani, brandul Leonidas este numărul 1 în lume la vânzarea de ciocolată belgiană de calitate, cu peste 100 de sortimente de praline comercializate în peste 1400 de magazine din toată lumea.

Încă de la primele sale creaţii din 1913, reţeta de succes a companiei Leonidas s-a bazat pe virtutea prospeţimii desăvârşite. Astăzi, Leonidas realizează peste 100 de varietăţi de praline belgiene de ciocolată de cea mai înaltă calitate şi prospeţime utilizând întotdeauna unt de cacao cu puritate de 100%. 

Păstrând tradiţia cladita pe filozofia producerii pralinelor „accesibile tuturor”, dar şi inovând, Leonidas a reuşit an de an să surprindă piaţa cu produse originale şi arome noi şi să creeze praline belgiene delicioase de-a lungul a patru generaţii până în prezent.

Toate ciocolateriile Leonidas din lume se aprovizionează de la singura fabrică din Belgia – Bruxelles, garantând astfel aceeaşi calitate şi prospeţime.

Leonidas este singura ciocolaterie din Romania care oferă peste 40 de modalităţi de ambalare tip cadou, de la cutii standard, până la ediţie limitată, pe care le poţi oferi la ocazii speciale, le poţi dărui celor dragi sau îşi poţi face chiar ţie un cadou special.

Toate informaţiile despre pralinele Leonidas sunt disponibile pe site-ul dedicat Leonidas Iaşi www.CiocolaterieIasi.ro, precum şi la ciocolateria Leonidas Chocolate & Cafe din Bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt nr. 26. 

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...