Leonidas a deschis o unitate pe Calea Victoriei și un magazin online

Astăzi, 30 octombrie 2013, Leonidas România deschide o ciocolaterie situată pe Calea Victoriei nr. 143, lângă Muzeul Enescu, sector 1, Bucureşti.

Deschiderea magazinului coincide cu aniversarea a 100 de ani de existenţă a brandului Leonidas si cu lansarea site-ului pentru comenzi on-line www.ciocolateriebelgiana.ro.

O caracteristică importantă a site-ului este faptul că fiecare client îşi poate personaliza comanda, respectiv îşi poate alege atât asortimentul de praline, în funcţie de preferinţe (ciocolată neagră, cu lapte, albă sau ciocolată asortată), cât şi hârtia de ambalat şi panglica.

Gama de cutii cadou comercializate pe www.ciocolateriebelgiana.ro cuprinde peste 30 de opţiuni, începând cu varianta standard de ambalare a pralinelor – ballotin de diferite gramaje – până la cutii ce pot conţine peste un kilogram de ciocolată – Boite Prestige.

Toate ciocolateriile Leonidas din lume se aprovizionează de la singura fabrică din Belgia – Bruxelles, garantând astfel aceeaşi calitate şi prospeţime.

MAI MULTE | ȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI BUSINESS | ȘTIRI BANI |

Românii au consumat peste 70 de tone de ciocolată Leonidas în 2022

- Publicitate -

Ultimele

Cum motivezi angajații în 2023 – 4 strategii care funcționează cu succes

În cadrul unui loc de muncă, motivația angajaților este un factor important, care nu trebuie neglijat, pentru că aceasta...