Lennart Zipfel este noul Country Manager Free Now pentru România

Lennart Zipfel este noul Country Manager al Free Now pentru România. Acesta va juca un rol activ în continuarea dezvoltării companiei pe piața locală.

Domnul Zipfel și-a dezvoltat o carieră solidă în domeniul consultanței și dezvoltării afacerilor, gestionând proiecte globale și conducând echipe internaționale.

El s-a alăturat companiei Free Now în urmă cu aproape trei ani, într-o poziție de conducere în care a fost responsabil pentru Departamentul Financiar, apoi a lucrat în zona de Dezvoltare Corporativă.

Lennart Zipfel are un master în contabilitate și finanțe la The London School of Economics and Political Science și o diplomă de licență în același domeniu.

În cadrul companiei, Lennart se va concentra pe consolidarea prezenței companiei pe piață, pe îmbunătățirea experienței pasagerilor atunci când se deplasează în oraș. Free Now este un furnizor de servicii de mobilitate și este prezent în 9 orașe din țară.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...