Lego a lansat un set de peste 5.000 de piese cu stadionul Camp Nou

Lego a lansat noul set Camp Nou – FC Barcelona, un tribut adus stadionului care găzduiește una dintre cele mai galonate echipe din fotbal.

Fanii FC Barcelona pot recrea fidel stadionul Camp Nou în toată gloria sa cu ajutorul modelului detaliat, din 5.509 piese.

Setul cuprinde o abundență de detalii, incluzând întregul gazon, tribunele, tunelul jucătorilor și chiar și pe antrenorul echipei.

Tabela de scor redă o victorie memorabilă a clubului catalan, cu 5-0, iar motto-ul FC Barcelona, „Més que un Club” este etalat în tribune.

Fanii își pot imagina dimensiunile reale ale stadionului în timp ce privesc spre terenul de joc din tunelul jucătorilor, pregătiți să evolueze în fața unei mulțimi de 99.354 de oameni.

De asemenea, setul include și intrarea VIP dar și varii abțibilduri și steaguri pentru decorarea stadionului.

Setul este disponibil pentru achiziție începând cu luna septembrie în magazinele de retail Lego la prețul recomandat de 1,599.99 lei.

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...