Legătura surprinzătoare dintre animeuri și pariuri

Știai că animeurile și pariurile au o relație strânsă? Astăzi îți prezentăm 5 animeuri cu și despre jocurile de noroc. Dacă îți plac ambele activități, atunci sigur te vei distra la cele 5 animeuri despre care îți vom povesti.

Sunt ușor de găsit pe internet, în toate episoadele, deci nu ai de ce să-ți faci griji. Au de obicei peste 20 de episoade, deci ai la ce să te uiți.

- Publicitate -Domeniile Ostrov

Animațiile viu colorate din cultura bogată japoneză ne amintesc de tot felul de sloturi. Dacă vrei aventură și câștiguri delicioase, atunci trebuie neapărat să încerci Fruit Cocktail 2 gratis.

Gyakkyou Burai Kaiji: Ultimate Survivor

Primul cu care începem este Gyakkyou Burai Kaiji: Ultimate Survivor. Are 26 de episoade și a apărut în 2007. Animeul este inspirat dintr-o manga (benzi desenate) din 1996, ilustrată de Nobuyuki Fukumoto.

Numele original al animeului este Tobaku Mokushiroku Kaiji, care se traduce prin ”Pariul Apocalipsei Kaiji”. Personajul principal, Kaiji, are numeroase probleme în viața sa, chiar și după ce se mută la Tokyo să găsească un loc de muncă și să-și înceapă viața de la început.

Este tras pe sfoară și pus să plătească datoria unui prieten la Yakuza. Se îmbarcă într-o croazieră unde joacă jocuri de noroc ilegale. În caz că vrei să te uiți, nu-ți vom povesti mai multe. Acest lucru este valabil pentru toate descrierile care urmează.

Kakegurui

Acest anime are doar 12 episoade, dar sunt pline de evenimente. Și Kakegurui se bazează pe o manga. Benzile desenate au apărut în 2014 și au fost scrise de Homura Kawamoto și ilustrate de Toru Naomura.

Debutul seriei anime a fost în 2018. Povestea începe în Academia Hyakkaou, o academie unde puteau ajunge numai copiii celor bogați și influenți. Aici, copiii nu învață despre medicină, matematică sau alte discipline.

Copiii învață jocuri de noroc și sunt evaluați în funcție de succesul pe care îl au la pariuri. Cei care nu reușesc să facă față și ajung să aibă datorii, devin „sclavii” caselor. Acțiunea adevărată începe când studentul Yumeko Jabami ajunge în academie. Acesta are o mare pasiune pentru jocurile de noroc și devine cel mai negru coșmar al academiei.

Akagi

Akagi are 26 de episoade și este de asemenea inspirat dintr-o manga. Prima a apărut în 1991 și este scrisă și ilustrată tot de Nobuyuki Fukumoto, autorul lui Kaiji, despre care am discutat deja. Numele complet este Akagi: Yami ni Oritatta Tensai, care se traduce prin „Akagi: geniul care a căzut în întuneric”.

Animeul a apărut în 2005 și este unul dintre cele mai de succes. Are o intrigă bogată, cu multe întâmplări. Într-o noapte, un parior mărunt pe nume Nangou este în pericol să-și piardă banii și viața la un joc de Mahjong pe care îl joacă împotriva Yakuzei.

Intervine Akagi, prietenul lui Nangou, care începe să joace și învinge membrii mafiei. Reușește să-l elibereze pe Nangou, dar poveste anu se termină aici!

Legendary Gambler Tetsuya

Acest anime este bazat pe o manga scrisă de Fumei San și ilustrată de Yasushi Hoshino, care a apărut în 1997.  La scurt timp, a fost adaptată în anime, mai exact în anul 2000. Are 20 de episoade, unde personajul principal este Tetsuya.

Acesta este un parior priceput care își învinge adversarii cu ușurință și câștigă foarte mulți bani la jocul Mahjong. Acțiunea are loc imediat după Al Doilea Război Mondial, deci averea sa este cu atât mai remarcabilă.

Totuși, jucătorul este învins de Boushu-san. Tetsuya realizează atunci cât de puține știe despre joc și dedică mai mult timp învățării.

One Outs

One Outs este inspirat dintr-o manga scrisă de Shinobu Kaitani și a fost publicată între 1998 și 2006. Animeul a apărut în 2008, iar spre deosebire de alte animeuri care erau concentrate asupra jocului Mahjong, acesta este mai mult despre sport și jocuri de noroc. Are 25 de episoade, deci este cam de aceeași dimensiune cu celelalte.

În centrul poveștii este Toua Tokuchi, un maestru al jocurilor de noroc și are o reputație foarte bună la un joc de baseball simplificat, numit One Outs. ajunge să joace pentru cea mai slabă echipă din țară. Cu stilul său unic de joc, atrage mulți oameni și bani la echipă. Acesta este un anime neobișnuit pe care trebuie să-l vezi neapărat!

Concluzii

Animeurile și jocurile de noroc pot merge foarte ușor mână-n mână. Acestea sunt numai 5 exemple, dar japonezii au creat mult mai multe. Alte recomandări de-ale noastre sunt Yu-Gi-Oh, Joker Game, Tomodachi Game, Saki, No Game No Life, Death Parade și Usogui.

În afară de acțiunea propriu-zisă, mai ai șansa să vezi jocuri mahjong. Acestea sunt jocuri bazate pe piese și au fost dezvoltate în China, în secolul al XIX-lea. S-au răspândit rapid în Asia și are câteva asemănări cu rummy-ul. Așa cum ai văzut în aceste animeuri, poate fi jucat și pe bani. Implică pricepere, atenție și concentrare.

- Publicitate -

Restaurantele Sphera Franchise Group din România au 4 milioane de clienți în fiecare lună

Lunar, restaurantele operate de Sphera Franchise Group în România servesc peste 4 milioane de consumatori. Compania este francizor al...

GapMinder Fund II investește în Parol, startup-ul jurnaliștilor Claudiu Pândaru și Alex Livadaru

GapMinder Fund II, fond de capital de risc dedicat companiilor de tehnologie create în România și în Europa de...