Lee Cooper, Mizar, Pizza Romana și Inmedio au deschis în Brăila Mall

Din această toamnă, vizitatorii sunt așteptați la Brăila Mall să descopere noile destinații de cumpărături și de petrecere a timpului liber. Portofoliul centrului comercial se extinde cu patru noi branduri: Lee Cooper, Mizar, Pizza Romana și Inmedio.

Brăila Mall le-a pregătit vizitatorilor o serie de noutăți, prin extinderea gamei de servicii și prezența unor noi branduri comerciale. Oferta centrului comercial se reconfigurează prin deschiderea a două branduri de modă, Lee Cooper și Mizar, acestora alăturându-se magazinul de presă Inmedio și restaurantul Pizza Romana.

Pasionații de fashion vor putea regăsi în galeria mall-ului, începând cu data de 15 septembrie, magazinul Lee Cooper, cu o suprafață de 87 metri pătrați – unul  dintre cele mai populare branduri din lumea modei și, în special, din cea a denimului autentic. Cel de-al doilea magazin de modă care va intra de la sfârșitul lunii septembrie în portofoliul Brăila Mall este Mizar. Acesta va pune la dispoziția publicului feminin, într-un spațiu de aproximativ 114 metri pătrați, ținute vestimentare care evidențiază cu succes identitatea femeii moderne.

De asemenea, deschiderea magazinului de presă Inmedio, completează lista de opțiuni pentru comunitatea locală, iar Pizza Romana întregește oferta culinară a centrului comercial și își așteaptă clienții cu preparate delicioase, într-un spațiu de 53 de metri pătrați.

„Suntem atenți la dorințele clienților noștri și lucrăm constant pentru a le oferi cea mai avansată experiență de shopping și petrecere a timpului liber. Pentru asta, investim permanent în menținerea standardelor cu care ne-am obișnuit vizitatorii și ne bucurăm că, la începutul acestui sezon, le putem oferi noi branduri și experiențe. Deschiderea celor patru locații consolidează poziția centrului comercial în regiune, punând la dispoziția publicului cel mai bogat mix comercial, destinat tuturor vârstelor și intereselor”, a declarat Iuliu Bartha, Asset Manager în cadrul NEPI Rockcastle.

- Publicitate -

Apple devine primul brand din lume evaluat la un trilion de dolari

Apple marchează un moment istoric, devenind primul brand din lume de un trilion de dolari, potrivit clasamentului celor mai...

Consumatorii cheltuiesc mai mult pentru servicii de streaming video

Cheltuielile medii lunare ale gospodăriilor cu platformele de streaming video la cerere au crescut cu aproape 30% față de...