All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

miercuri | 2 decembrie | 2020
-1.1 C
București

LC Waikiki și English Home vor deschide magazine în Bacău

LC Waikiki şi English Home, retaileri controlaţi de două grupuri din Turcia, vor deschide în urmă­toarele luni două magazine cu o suprafaţă cumulată de aproximativ 1.200 mp, în Arena Mall Bacău.

În prezent, LC Waikiki şi English Home operează câte un magazin în zona de est a ţării (la Iaşi), astfel că Arena Mall Bacău reprezintă a doua locaţie din regiunea Moldovei pentru cei doi retaileri. Noul magazin LC Waikiki va avea o suprafaţă de 1.000 mp, în timp ce English Home va ocupa un spaţiu de 155 mp.
Printre cele mai reprezentative branduri din Arena Mall Bacău sunt Cinema City, Inditex, H&M, New Yorker, Reserved, Altex sau Flanco.
Arena Mall este primul mall din Bacău deschis în decembrie 2007 în cea mai populată zonă rezidenţială a oraşului, în urma unei investiţii totale de peste 40 de milioane de euro. Centrul comercial are o suprafaţă totală închiriabilă de 26.000 mp şi dispune de peste 100 de magazine de îmbrăcăminte, accesorii, încălţăminte, servicii, fast-food-uri şi restaurante şi 900 de locuri de parcare în exterior. Arena Mall dispune şi de un cinema multiplex (8 săli, dintre care 4 în format 3D), zona wellness & fitness, 10 piste de bowling, 15 mese de biliard şi un cazino electronic cu peste 90 de jocuri.
- PUBLICITATE -