Lasselsberger Ceramics Cluj-Napoca continuă să funcționeze normal

Liniile de producție ale Lasselsberger Ceramics, deţinătorul brandului CESAROM şi unicul producător local de plăci ceramice, continuă la parametri normali, în contextul actual al pandemiei de coronavirus.

Compania a implementat o serie de măsuri de protecție pentru cei 440 de angajați ai fabricii SANEX, din Cluj-Napoca, pentru ca producția zilnică de peste 25.000 de mp de gresie și faianță să se desfășoare în condiții normale.

„Sănătatea angajaților noștri este cel mai important lucru în această perioadă dificilă, motiv pentru care am implementat o serie de măsuri interne pentru siguranța acestora. Printre aceste se numără intensificarea activității de igienizare a tuturor spațiilor comune din incinta fabricii, a magazinelor proprii și a microbuzelor care transportă angajații. Dezinfectăm la intervale de timp regulate toate spațiile comune și am oferit mănuși de protecție angajaților care intră în contact cu parteneri externi sau cu documente cu circulație”, a declarat Petrișor Grindeanu, Director General al SANEX S.A.

Printre măsurile luate de către Lasselsberger Ceramics România se numără limitarea accesului transportatorilor, colaboratorilor și curierilor în incinta fabricii, aceștia primind totodată materiale de protecție și dezinfectant.

În ceea ce privește vizitele furnizorilor sau ale clienților care vin din zonele cu risc ridicat, acestea sunt complet interzise.

Tot pentru protecția angajaților, anumite activități întreprinse de companie au fost mutate în mediul online, respectiv delegațiile în și din alte țări au fost înlocuite cu video-conferințe sau cu platforme de comunicare online.

În cazul persoanelor angajate, care au copii cu vârsta sub 12 ani, aceștia pot solicita acordarea de zile libere, în conformitate cu prevederile recent anunțate de autorități.

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...