Lăptăria cu Caimac atrage 4 milioane euro printr-un plasament privat de acțiuni

Agroserv Măriuța SA, compania care deține Lăptăria cu Caimac, a încheiat plasamentul privat de acțiuni prin care a atras 19,4 milioane lei (4 milioane euro).

Acțiunile vor fi listate pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare de la Bursa de Valori București, fiind cea mai mare ofertă de acţiuni realizată până acum pe această piaţă.

Lăptăria cu Caimac își propune ca prima zi de tranzacționare să aibă loc în termen de o lună, sub simbolul MILK.

În cadrul plasamentului privat, compania a oferit spre vânzare 431.020 de acțiuni emise prin majorare de capital social (24,9% din total actiuni), la un preț de 45 de lei/acţiune

Oferta a fost adresată unui număr de până la 150 de investitori.

Plasamentul a fost suprasubscris de 3,6 ori, în total fiind înregistrate subscrieri de aproximativ 70 milioane lei, iar subscrierea maximă pe investitor a fost limitată la 1 milion lei.

În urma încheierii plasamentului, evaluarea companiei a ajuns la aproximativ 16 milioane euro.

Fondurile obținute din listarea acțiunilor vor fi folosite pentru dezvoltarea fabricii prin construirea unei stații de spălare sticle și borcane, sisteme de utilități și depozitare ambalaje.

- Publicitate -

Ultimele

Diferenta dintre metoda traditionala de facut clatite si aparatul automat Pancake Corner

Intr-o lume in care tehnologia a devenit omniprezenta si ne-a simplificat multe activitati, exista intotdeauna intrebarea daca metodele traditionale,...