All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

sâmbătă, 17 aprilie, 2021
-PUBLICITATE-

Lăptăria cu Caimac a plătit primul cupon aferent obligațiunilor din 2020

Lăptăria cu Caimac (simbol de tranzacționare MILK25E) a plătit cuponul numărul 1 aferent obligaţiunilor emise în noiembrie 2020.

Plata s-a efectuat prin intermediul Depozitarului Central către deținătorii de obligațiuni înregistrați în Registrul Obligatarilor la data de referință 14.01.2021.

Agroserv Măriuța, compania care deține brandul de lactate premium Lăptăria cu Caimac, a derulat în luna noiembrie un plasament privat.

Prin intermediul acestuia a vândut obligațiuni denominate, în valoare de 3 milioane euro, intrând pe Bursa de Valori în data de 8 decembrie.

Obligațiunile au scadența în noiembrie 2025 și o dobândă de 5,25%. Plasamentul a fost suprasubscris, iar oferta a fost suplimentată.

Banii obținuți din emisiunea de obligațiuni sunt folosiți pentru o construcție nouă destinată unei extensii a spațiului de producție și a unui depozit nou.

În prezent, acest proiect se află în faza de obținere a autorizației de construcție și finalizării contractelor cu partenerii furnizori de echipamente, construcții și utilități.

Lăptăria cu Caimac este primul business cu activitate în domeniul lactatelor care listează obligaţiuni pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare (SMT) al BVB.

- PUBLICITATE -

TREBUIE SĂ CITEȘTI