Lanțul de restaurante Spartan a preluat cinci locații Taksim din București

Spartan, lanțul de restaurante fondat de Ștefan Mandachi, a încheiat înțelegerea pentru preluarea a cinci dintre locațiile Taksim din București.

Discuțiile dintre cele două companii s-au încheiat în primăvara acestui an, ajungându-se la un acord de 1 milion de euro. Taksim mai operează trei locații, Spartan fiind interesat și de preluarea acestora.

Cele cinci locații Taksim pentru care s-a ajuns deja la o înțelegere sunt situate în Sun Plaza, Auchan Titan, București Mall Vitan, Băneasa Shopping City și Promenada Mall. 

Pe lângă spațiile închiriate, Spartan a preluat și toate utilajele, precum și o parte dintre echipamentele existente, iar angajații Taksim care și-au exprimat dorința de a continua în noua formulă au fost acceptați.

Recent, Ștefan Mandachi a declarat că are în plan expansiunea Spartan și extinderea în țară, având ca obiectiv pentru anul 2022 să ajungă la 100 de restaurante deschise pe teritoriul României.

Lanțul de restaurante este prezent deja și pe piața de fast food din Europa, în Austria și se pregătește lansarea din Spania.

CITEȘTE ȘI: Spartan ParkLake, vânzări de 13.000 euro în doar patru zile

- Publicitate -

Ultimele

Cum motivezi angajații în 2023 – 4 strategii care funcționează cu succes

În cadrul unui loc de muncă, motivația angajaților este un factor important, care nu trebuie neglijat, pentru că aceasta...