Lanțul de cafenele 5 to go se redeschide din 5 mai

5 to go redeschide toate locațiile pe 5 mai, în regim de „to go” și „drive”. În plus, la achiziționarea oricărei cafele espresso, espresso lung sau americano, clienții vor primi încă una.

Am așteptat mult acest moment și ne bucurăm să anunțăm că redeschidem cafenelele 5 to go într-o zi de 5, cifră de rezonanță pentru noi, și am convingerea că vom reuși să ducem vânzările la 50% din normal, în prima săptămână”, a declarat Radu Savopol, co-fondator 5 to go.

Ce măsuri de protecție se iau pentru a evita infecțiile cu coronavirus

Utilizarea dezinfectantului pentru mâini în toate locațiile 5 to go ori de câte ori e necesar, decizia de a servi produsele exclusiv în pahare „to go”, oferirea capacelor și a paletinelor doar de către barista și încurajarea clienților de a plăti electronic sunt măsurile luate de 5 to go în situația actuală.

La acestea se adaugă noi măsuri, atât pentru siguranța clienților, cât și a angajaților. Reorganizarea spațiului și a timpului petrecut în locații e una dintre ele: pentru locațiile prevăzute cu spații de stat s-a luat decizia de a se renunța la ele iar în funcție de dimensiunea locațiilor, se au în vedere următoarele măsuri cu privire la acces: în spațiile de până în 20 metri pătrați se va intra pe rând, unul câte unul, iar în locațiile de 20-40 metri pătrați, vor avea acces maximum doi clienți, cu distanța de siguranță de 1,5 metri între ei.

Și pentru angajați se impun noi măsuri, extra celor de dinainte de închidere –  purtarea obligatorie a măștii de protecție și a mănușilor.

Toate locațiile vor funcționa la redeschidere după programul normal, 07:00 – 18:00.

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...