L’Amande – Desserts sans gluten a deschis o unitate în franciză la Bacău

L’Amande – Desserts sans gluten, cofetărie cu laborator propriu pentru produse fără gluten, a deschis prima unitate în franciză la Bacău, după o investiție de 50.000 euro.

Noua cofetărie este situată în centrul orașului, pe strada Războieni nr. 48. L’Amande este un concept nou atât în Bacău, cât și în zona Moldovei.

În ceea ce privește vânzările, estimările se ridică la suma de 150.000 – 200.000 lei.

Francizele L’Amande au peste 150 de produse în portofoliu și același concept, design, distribuitori de materii prime precum cofetăria din București.

În prezent, L’Amande Bacău are șase angajați.

Compania urmărește să se extindă și în alte orașe mari din România, fiind vizate Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Brașov, Constanța și Oradea.

- Publicitate -

România, la mijlocul clasamentului în ceea ce privește reglementările privind stilul de viață

România rămâne la mijlocul clasamentului în ceea ce privește reglementările privind stilul de viață, conform Nanny State Index 2025....

Paralela45 fuzionează cu Rainbow Tours, una dintre cele mai mari agenții de turism din Polonia

Paralela45 anunță fuziunea cu Rainbow Tours, una dintre cele mai mari agenții de turism din Polonia. Acordul preliminar privind...