Lagardere deschide Salonul de Business de la Aeroportul Sibiu

Noul Business Lounge se află în zona de Plecări Externe, după controlul de securitate, și reprezintă o premieră pentru Aeroportul Sibiu.

Spațiul are o suprafață de peste 80 mp și aduce servicii întâlnite în marile aeroporturi din lume.

Printre acestea se numără o zonă de relaxare, presă străină, internet, acces la știri și la programul zborurilor, încărcare a dispozitivelor electronice, servicii de imprimare și scanare.

La acestea se adaugă o selecție de cafea de specialitate, ceai, băuturi reci și calde, sucuri, gustări, sandvișuri, salate și deserturi, furnizate din noua cafenea So!Coffee.

Cafeneaua are o suprafață de aproximativ 18 mp și este anexată Salonului de Business.

Accesul în Business Lounge se face în baza cărții de îmbarcare, conform politicii liniilor aeriene, a cardului bancar sau prin plata unei taxe de acces.

Lagardere Travel Retail este prezent încă din anul 2007 la Sibiu, operând în prezent 4 unități, inclusiv noua cafenea So!Coffee inaugurată în luna februarie.

În Sibiu, compania are deschise și 7 magazine Inmedio, dintre care 2 în sistem de franciză, magazine situate în mall-uri și galerii comerciale.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

CITEȘTE ȘI: Foodpanda va livra produse de la Inmedio în București

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...