Lacoste a deschis un magazin în Promenada

sursa foto: fashionandbeauty.ro
sursa foto: fashionandbeauty.ro

In 2013, LACOSTE aniverseaza 80 de ani de la infiintare prin deschiderea unui  magazin in  noul centru comercial Promenada Mall Bucresti. 

Infiintat in 1933 de catre tenismanul si inventatorul René Lacoste, medaliat la Olimpiada din 1924, brandul LACOSTE a fost mereu aproape de atletii din intreaga lume. Nu doar ca a revolutionat sportul, dar René Lacoste si-a pus amprenta si asupra modei, el fiind creatorul stilului “elegant casual”.

Noul magazin LACOSTE este dedicat barbatilor si este situat la etajul I al noului centru comercial Promenada Mall Bucuresti.

Noua colectie LACOSTE pune accent pe legendarul tricou polo L.12.12. Faimosul tricou este  piesa-cheie in colectia LACOSTE pentru toamna-iarna 2013/2104. Acest tricou deriva din imbracamintea sport, dar a devenit in decursul timpului o piesa vestimentara iconica in lumea modei. Tricoul polo L.12.12 si stilul sau chic nonconformist sunt vedetele noii colectii LACOSTE.

Astazi, exista 90 de variatii ale tricoului polo LACOSTE, cu designuri diferite pentru  barbati, femei si copii. Clasice sau moderne, tricourile polo sunt confectionate din diferite materiale si in culori dintre cele mai variate, cate 55 de nuante noi in fiecare sezon.

Doua produse LACOSTE se vand azi in fiecare secunda in magazinele si reprezentantele LACOSTE din cele 114 tari in care brandul  este prezent. In Romania, brandul LACOSTE este prezent in Bucuresti (Bucuresti Mall, Baneasa Shopping City, Plaza Shopping Centre, Promenada Mall), Cluj Napoca (Polus Center) si Constanta ( City Park Mall).

- Publicitate -

Cât de pline sunt mijloacele de transport în comun din București? Poți vedea pe Google Maps

De astăzi, călătorii pot vedea în timp real, în aplicaţia Google Maps, gradul de încărcare al mijloacelor de transport...

Continental Tires Timișoara închiriază un depozit pentru stocarea anvelopelor

VGP anunță finalizarea celei de-a 8-a clădiri din VGP Park Timișoara odată cu livrarea depozitului către Continental Tires Timișoara,...