La Mogoșoaia se construiesc 12 case ecologice, cu zero emisii de carbon

Este primul proiect imobiliar din România în care îți poți achiziționa casa cu criptomonede

Dezvoltatorul imobiliar Gabriel Focșeneanu construiește un ansamblu de vile, Hambar44 Redesigned Living, în Mogoșoaia.

Casele tip hambar sunt smart home, vor putea fi controlate prin telefon, au zero emisii de carbon si pompe de căldură geotermice individuale.

Un spațiu pentru lucrul de acasa este construit gratuit de dezvoltator si va apartine intregii comunități.

Pe lângă acestă funcțiune, spațiul poate fi utilizat ca loc de joacă pentru copii și de asemenea, pentru organizarea de diverse evenimente.

Lansarea proiectului vine în contextul în care conceptul de barnhouse (case tip hambar) este la mare căutare și câștigă teren prin structura simplă și eficientă.

Construcția respectă standardul obligatoriu la nivel european, cel nZEB (Nearly Zero Energy building). În plus, având izolația foarte bine făcută, pierderile de căldură sunt asemănătoare cu cele de la o ,,casă pasivă”.

Cele 12 case din proeictul Hambar44 au la bază un design nordic, suprafețe medii de 150 metri pătrați, iar prețurile de vânzare sunt de 180.000 euro+TVA.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...