La Hornbach a început programul rabla pentru unelte și o expoziție de orhidee

sursa foto: bss.ro
sursa foto: bss.ro

Hornbach organizează şi anul acesta programul „Rabla” la unelte, prin care clienţii pot beneficia de o reducere de 100 lei la achiziţionarea unei maşini din gama MacAllister, la fiecare maşină veche adusă.

Programul strânge anual sute de maşini şi unelte vechi, aducând creşteri semnificative ale vânzărilor de astfel de produse.

“Şi anul acesta, clienţii magazinelor Hornbach îşi vor putea achiziţiona noi maşini şi unelte, la un preţ redus, prin participarea la Programul Rabla. Astfel, gama de maşini şi unelte MacAllister, inclusă în acest program, a câştigat încrederea românilor”, a declarat Mugurel- Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

Potrivit reprezentantului companiei, marca MacAllister se adresează segmentului de clienţi semiprofesionişti, care îşi doresc un produs de calitate bună, rezistent la sarcini dificile şi pentru utilizare regulată, dar care să fie, în acelaşi timp, şi accesibil din punct de vedere al preţului.

Pe lângă reducerea de care beneficiază prin programul „Rabla”, perioada extinsă de garanţie a uneltelor MacAllister, de până la cinci ani, a contribuit şi ea la creşterea interesului clienţilor.

Pentru a susţine programul „Rabla”, toate magazinele Hornbach vor avea amenajat în această lună şi un spaţiu dedicat celor interesaţi de achiziţionarea uneltelor potrivite.

În ceea ce priveşte decizia de cumpărare a maşinilor şi uneltelor potrivite, Mugurel-Horia Rusu susţine că un aspect foarte important de care trebuie să se ţină cont este recomandarea producătorului. Astfel, în funcţie de gradul de amploare a lucrării şi de gradul de solicitare al maşinii, clienţii pot opta pentru o unealtă profesională, semiprofesională sau de tip hobby.

“În general, uneltele profesionale sau semiprofesionale sunt recomandate pentru lucrările ample, care au un grad de solicitare intens asupra maşinii. Pentru clienţii care intenţionează să folosească ocazional acest instrument, se recomandă optarea pentru o maşină de tip hobby”, a subliniat Directorul General al Hornbach România.

Departamentul de maşini şi unelte din cadrul magazinelor Hornbach este unul foarte important, atrăgând anual mii de profesionişti datorită calităţii, rezistenţei deosebite în timp, diversităţii şi preţului produselor. Acesta dispune de o gamă variată de maşini şi unelte pentru fiecare categorie în parte, produsele beneficiind de tehnică şi ergonomie de excepţie.

Astfel, dintre maşinile de tip hobby pot fi găsite mărcile Pattfield şi Einhell, din categoria uneltelor semiprofesionale – brandurile Black&Decker, MacAllister, Worx, iar din cele profesionale – Hitachi, Makita şi DeWalt.

Astfel, clienţii au acces permanet la peste 150 de articole diferite de maşini de găurit şi înşurubat cu acumulatori sau electrice, ciocane rotopercutoare, polizoare, ferăstraie, freze, şlefuitoare şi rindele mereu pe stoc. În plus, pot beneficia şi de produse pe comandă.

De asemenea, specialiştii Hornbach stau permanent la dispoziţia clienţilor cu sfaturi şi recomandări, ajutându-i să ia cea mai bună decizie în funcţie de proiectul pe care doresc să îl întreprindă.

Orhideea, în topul vânzărilor Hornbach pe segmentul plante

Tot pe parcursul lunii noiembrie, în toate magazinele Hornbach va avea loc şi o expoziţie de orhidee. Cambria, Dendrobium, Phalaenopsis, Cymbidium şi Vanda sunt doar o parte dintre speciile pe care clienţii Hornbach le vor putea admira şi achiziţiona.

“Datorită aspectului lor exotic, orhideele au câştigat un segment foarte important din piaţă, fiind considerate în special un cadou deosebit. Întrucât se apropie luna decembrie, ne-am dorit să venim în sprijinul clienţilor noştri şi să le oferim posibilitatea de a oferi un dar rafinat persoanelor dragi”, a subliniat reprezentantul companiei.

Potrivit acestuia, una dintre cele mai bine vândute specii de pe acest segment este Phalaenopsis, sau Orhideea-fluture, însă, în funcţie de preferinţe, clienţii pot opta şi pentru alte specii, preţul unei orhidee plecând de la 19,99 lei şi ajungând până la 400 de lei pentru aranjamentele florale mai deosebite.

- Publicitate -

LPP a deschis al doilea depozit din România, dedicat vânzărilor online

Unitatea de 40.000 mp din România este al doilea centru de fulfillment gestionat de grupul polonez LPP în țara...

Al doilea Annabella Retail Park se deschide pe 1 august, la Râmnicu Vâlcea

Al doilea strip-mall Annabella Retail Park se va deschide pe 1 august la Râmnicu Vâlcea. Acesta are o suprafață...