All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

vineri | 10 iulie | 2020

La GLOIRE lansează Varșovia 6, un proiect rezidențial exclusivist

Antreprenorul român Andrei Iușut lansează VARȘOVIA 6, în zona Capitale – Dorobanţi din București, lângă Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi, pe strada Varșovia nr. 6.

În acest nou proiect semnat de arhitectul Cristian Corvin se vor investi 14 milioane de euro.

Un obiect urban care transmite un sentiment de intimitate și căldură umană, având linii blânde și personale. O clădire care să se integreze armonios în țesutul eclectic al zonei, care denotă modernism clasic și solid, fără vârstă. Varșovia 6 reprezintă toate aceste elemente”, a declarat Andrei Iușut, deținătorul dezvoltatorului imobiliar La GLOIRE.

- PUBLICITATE -

Varșovia 6 va avea 17 apartamente super-premium: cel mai mic, cu două camere, are 134 metri pătrați construiți, iar cel mai mare cu cinci camere, o suprafață de 288 metri pătrați construiți. Există și două penthouse-uri la al patrulea etaj, fiecare cu 397 metri pătrați construiți. Prețul unui metru pătrat construit variază între 3200 de euro și 4500 de euro.

Printre punctele forte ale clădirii se numără automatizarea, izolarea fonică perfectă, dotările menite să asigure o calitate impecabilă a somnului (controlul câmpului electrostatic, parchet ecologic care se autoregenerează, purifică aerul și previne problemele respiratorii) și eficiența energetică.

În plus, fiecare apartament de la parter va avea grădini între 53 și 243 de metri pătrați, va exista o promenadă comună verde și alte spații verzi vor fi amplasate pe verticala calcanelor vecine. În ceea ce privește finisajele, imobilul beneficiază de fațade placate cu piatră Salzburg, lambriuri și pardoseli din lemn exotic. Cei care achiziționează apartamente se pot muta în decembrie 2020.

- PUBLICITATE -